LanguageWire opkøber Frontlab

19. marts - 2018

Mindre end et år efter CataCap erhvervede aktiemajoriteten i LanguageWire, har LanguageWire opkøbt 100% af aktierne i Frontlab, hvilket yderligere styrker virksomhedens position som teknologiudfordrer indenfor sprog- og oversættelsesindustrien.

LanguageWire har i dag opkøbt 100% af anparterne i Frontlab ApS og overtager dermed alle aktiver i Frontlab. Med opkøbet understreger LanguageWire med CataCap i ryggen ambitionen om kontinuerligt at investere i teknologiløsninger og skabe den ultimative software platform til optimering af kundernes content workflows.

Opkøbet af Frontlab styrker LanguageWires position inden for globale lokaliseringstjenester yderligere og tilsikrer derved virksomheden en ledende placering i et +40 mia. USD marked. For LanguageWires kunder betyder det endnu stærkere muligheder for at effektivisere deres workflows og høste besparelser.

Henrik Lottrup, CEO i LanguageWire, udtaler: ”De virksomheder vi taler med fortæller os, at virkeligheden i den moderne marketingafdeling er, at det er en tids- og omkostningskrævende proces at udvikle både offline og online content og få dette lokaliseret til flere sprog. Ofte er resultatet et hav af korrekturgange, lange processer og høj fejlrate.

Frontlab og LanguageWire har hver især udviklet unikke cloudbaserede værktøjer skræddersyet til at imødekomme det stigende behov i markedet for at optimere håndteringen af content samt udbrede dette på stadigt flere kanaler med et krav om både en hurtigere og billigere proces end tidligere. Frontlabs løsning kommer dermed til at indgå som en naturlig del af LanguageWires DNA, som bl.a. rodfæster sig i at føre an på teknologifronten.

En fælles ambition med opkøbet er at kunne tilbyde alle LanguageWire og Frontlabs kunder muligheden for at drage nytte af samspillet mellem to specialiserede værktøjer og optimere kundernes nuværende workflows. Det sker ved at integrere Frontlabs løsning som en kernekomponent i LanguageWires markedsledende platform i løbet af 2018. Integrationen kommer til at foregå i tæt samarbejde mellem LanguageWires udviklingsafdeling og Frontlabs eget team.

LanguageWire er specialiseret i at servicere enterprise-kunder, og vi har bl.a. fokus på at hjælpe marketingafdelinger med at opbygge tids- og ressourcebesparende content workflows. Vi ser et stigende behov for at optimere processer. Vi mener dybest set, at vi fortsat kan gøre det endnu bedre og lettere for vores kunder. Vi er naturligvis stolte over dette opkøb, for ikke bare overtager vi et unikt team, vi får også mulighed for at slå vores udviklingsteams sammen og skabe en endnu bedre løsning”, udtaler Henrik Lottrup.

Samarbejdet betyder bl.a., at grundlæggerne af Frontlab, Ruvan Fernando og Ib Tørsleff, indtræder i LanguageWires ledelsesgruppe og indgår fremover som vigtige aktører på den fælles rejse. Om opkøbet udtaler Ib Tørsleff, ”Vi er overbevist om, at LanguageWire og Frontlab samlet set tilbyder en unik løsning, som vil bidrage til at effektivisere content produktionen til kundernes globale markeder. Med samarbejdet ser vi frem til at bidrage til at styrke LanguageWire yderligere på teknologifronten og ligeledes til at kunne tilbyde vores nuværende kunder en forbedret helhedsoplevelse”. Frontlab betjener i dag kunder så som Bosch, Weber og Danfoss.

For mere information, kontakt:

CATACAP

Rasmus Lokvig, partner
Tel.: +45 71 99 19 04
E-mail: rpl@catacap.dk

LanguageWire

Henrik Lottrup, CEO
Tel.: +45 33 97 00 60
E-mail: hl@languagewire.dk

 

Om FrontLab

FrontLab blev grundlagt i 2005 og tilbyder software, der optimerer produktionen af både online- og trykt materiale til virksomheder, oversættelsesbureauer og kreative bureauer. Frontlabs produktudvalg understøtter effektiv produktion og korrektur af markedsføringsmateriale og skriftligt materiale af høj kvalitet.