Jørgen Bardenfleth tiltræder som Operating Partner i CataCap

3. juni - 2016

Jørgen Bardefleth er tilknyttet CataCap som Operating Partner og medlem af Investment Board med virkning fra 1. juni. Jørgen bringer unik viden og indsigt fra en lang karriere i IT branchen til CataCap

Jørgen (1955) har +25 års international erfaring fra ledelsesposter i førende IT selskaber som Microsoft, Intel og Hewlett-Packard og opererer nu som professionelt bestyrelsesmedlem og investor i flere mindre og mellemstore virksomheder. Jørgen har desuden ved flere lejligheder rådgivet den danske regering i spørgsmål om teknologi og vækst.

I rollen som Operating Partner vil Jørgen sammen med vores øvrige Operating Partners, Jesper Jarlbæk, Stig Løkke Pedersen og Jacob Thygesen rådgive CataCap i forhold til nye investeringer og udvikling på tværs af porteføljen samt deltage som aktivt bestyrelsesmedlem i udvalgte porteføljevirksomheder. Jørgen har således siden maj 2014 været bestyrelsesformand i CataCap’s porteføljeselskab, Lyngsoe Systems.

Jesper Jarlbæk , formand i CataCap’s Investment Board, hilser Jørgen Bardenfleth velkommen i kredsen af Operating Partners: ”Jørgen Bardefleths tilknytning som Operating Partner er en klar styrkelse af CataCap’s kompetencesæt og netværk, og jeg ser frem til samarbejdet med Jørgen i vores Investment Board.

Partner i CataCap, Vilhelm Hahn-Petersen supplerer: ”Vi er fantastisk glade for at knytte Jørgen Bardefleth endnu tættere til CataCap. Jørgen har en indsigt og et netværk i IT branchen som er ”second to none” i Danmark. Vi kigger på mange investeringsmuligheder inden for IT – ligesom IT i mange afskygninger spiller en stigende rolle i værdiskabelsen på tværs af alle vores investeringer – og her vil Jørgen bibringe en viden og erfaring af stor værdi for CataCap og vores porteføljeselskaber”.

I forbindelse med sin tiltræden som Operating Partner i CataCap udtaler Jørgen Bardenfleth:” Som formand for Lyngsoe Systems har jeg lært CataCap at kende som en professionel organisation med solid viden og erfaring, også operationelt, om virksomhedsdrift. Det er derfor med fornøjelse af jeg har sagt ja til at indtræde som Operating Partner, hvor jeg bl.a. skal hjælpe CataCap med at se på investeringsmuligheder i IT og teknologisektoren.”