GSV Materieludlejning fortsætter væksten og erhverver Bilsby

5. oktober - 2016

GSV Materieludlejning, der i 2015 opstod ved sammenlægningenaf GSV Materieludlejning og Pitzner Materiel, har i dag indgåetaftale om erhvervelse af Bilsby. Tilsammen kan man nu tilbydekunderne et endnu stærkere program inden for pavilloner ogskure. GSV vil efter købet have 400 dygtige medarbejdere, der erklar til at servicere kunderne med branchens stærkesteproduktprogram.

2016 tegner til at blive endnu et stærkt år for GSV. Efter opkøbet af Bramsnæs i starten af året, styrker GSV nu sin position inden for pavilloner og skure yderligere gennem købet af Bilsby. Dette gør GSV mindre konjunkturafhængig og øger eksponeringen mod den offentlige sektor og industrien, uden for bygge og anlæg.

”Jeg er glad for, at det er lykkedes os at erhverve Bilsby, en af Danmarks bedste udbydere af pavilloner og skure med en stærk egenproduktion og ikke mindst en dygtig medarbejderstab. Bilsby navnet vil bestå i GSV regi, som en del af vores brede produktprogram” siger Dan Protin CEO i GSV.

”Vi har i Bilsby samarbejdet med GSV i mange år, og det var naturligt for Bent Bilsby at gå i dialog med GSV, da tiden for et generationsskifte var moden. Jeg ser frem til at være med til at skabe Danmarks bedste udlejningsvirksomhed med det stærkeste tilbud til kunderne sammen med GSV” udtaler Jesper Bitz, daglig leder hos Bilsby.

GSV blev i april 2015 købt af kapitalfonden CataCap, der fokuserer på små og mellemstore virksomheder med højt vækst- og udviklingspotentiale. Sammen med ledelsen, franske Access Capital Partners og Danica skyder CataCap yderligere vækstpenge i selskabet.

”På vegne af aktionærerne, herunder en skare af ledende medarbejdere, er det en fornøjelse at byde Bilsby velkommen i vores fold. Vi ser frem til at vækste sammen, ligesom vi har forventninger om væsentlige yderligere initiativer i 2017. Vi venter os meget af denne konsolidering af branchen – der vil skabe unikke muligheder for selskabets kunder” siger Peter Ryttergaard, Partner i CataCap.

For yderligere information kontakt venligst:

 

CATACAP

Peter Ryttergaard, Partner
+45 71 99 19 03
pry@catacap.dk

 

GSV

Dan Protin, CEO
+45 24 23 27 62
dan@gsv.dk

 

Bilsby

Jesper Bitz
+45 46 57 12 07
jb@bilsby.dk