Eivind Kolding tiltræder som bestyrelsesformand i CASA

8. juli - 2016

Eivind Kolding tiltræder som bestyrelsesformand i udviklings- og entreprenørselskabet CASA med virkning fra 1. juli. Udnævnelsen sker efter, at kapitalfonden CataCap i maj 2016 indtrådte som hovedaktionær i CASA i partnerskab med stifterne af selskabet. Eivind Koldings tiltræden som bestyrelsesformand er et led i en større udviklingsplan som CASA’s ledelse og CataCap i fællesskab har iværksat for at understøtte en fortsat vækst over de kommende år.

Eivind Kolding kommer fra CEO positioner i hhv. Maersk Line, Danske Bank og Novo A/S og bringer således en betydelig ledelseserfaring til bestyrelsen i CASA. Siden 2012 har CASA haft en gennemsnitlig årlig vækst på 55%, og for at sikre dette fundament for den fortsatte udvikling af selskabet har CASA’s aktionærer peget på Eivind Kolding til at stå i spidsen for selskabets bestyrelse.

”CASA oplever fortsat høj vækst, og vi fokuserer derfor benhårdt på at udvikle organisationen og processer, så vi kan bygge videre på den høje kvalitet selskabet er kendt for. Jeg er meget entusiastisk omkring det kommende samarbejde med Eivind Kolding og er sikker på, at hans strategiske, operationelle og finansielle erfaring fra større selskaber i høj grad kan komme os til gode”
udtaler Michael Mortensen, administrerende direktør og grundlægger af CASA.

Eivind Kolding supplerer Michael Mortensen og fortæller:
”CASA er et fantastisk spændende selskab, som gennem kommerciel nytænkning og konsekvent satsning på kvalitet og kundepleje har opnået en stærk markedsposition i byggebranchen. CASA har et stort potentiale for yderligere vækst, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ledelsen og CataCap for at styrke organisationen og sikre en bæredygtig udvikling i de kommende år.”

Partner i CataCap og næstformand i bestyrelsen i CASA, Vilhelm Hahn-Petersen hilser Eivind Kolding velkommen som bestyrelsesformand i CASA:
”Vi sigter højt med udviklingen af CASA, og med Eivind Koldings kompetencer og erfaring har vi fået det helt rette match til denne ambition.”

For yderligere information kontakt venligst:

 

CATACAP

Vilhelm Hahn-Petersen, Partner
+45 26 32 64 20
vhp@catacap.dk

 

CASA

Eivind Kolding, Bestyrelsesformand
+45 23 21 73 25
eivind@dkolding.dk

Michael Mortensen, CEO
+45 40 60 57 99
mm@casa-as.dk