Danmarks største materieludlejer GSV Materieludlejning erhverver Bramsnæs

25. januar - 2016

GSV Materieludlejning der i 2015 opstod ved sammenlægningen af GSV Materieludlejning og Pitzner Materiel har efter et stærkt 2015, netop indgået aftale om erhvervelse af Bramsnæs Entreprenørmaskiner. Tilsammen kan man nu tilbyde kunderne det bredeste program af entreprenørmaskiner såvel med som uden fører. GSV vil efter købet have 350 dygtige medarbejdere der er klar til at servicere kunderne med branchens stærkeste produktprogram. Den tidligere ejer af Bramsnæs Jesper Jensen indtræder i ledelsen af GSV og bliver medejer af selskabet.

2015 har været et forrygende år for GSV, hvor sammenlægningen af GSV og Pitzner er kommet fint fra land, med en ny stærk organisation, og en omsætning og indtjening der er steget med godt 20% organisk.

”Jeg er stolt af at stå i spidsen for GSV der har vist at vi har nogle af de allerbedste medarbejdere i branchen, som har formået at skabe stærke resultater, samtidig med at vi har haft fokus på at sammenlægge to virksomheder, og skabe grundlaget for fremtidig vækst” Siger Dan Protin CEO i GSV.

”Jeg har kendt GSV i mange år og det var naturligt for Bramsnæs at indgå i GSV for at skabe yderligere muligheder for både medarbejdere og kunder. Jeg ser frem til at drive GSV frem mod nye højder sammen med mine dygtige medarbejdere” Udtaler Jesper Jensen, CEO i Bramsnæs og ny aktionær i GSV.

GSV blev i april 2015 købt af kapitalfonden CataCap, der fokuserer på små og mellemstore virksomheder med højt vækst- og udviklingspotentiale. Sammen med ledelsen, franske Access Capital Partners og Danica skyder CataCap yderligere vækst penge i selskabet.

”På vegne af aktionærerne, herunder en skare af ledende medarbejdere, er det en fornøjelse at byde velkommen til Bramsnæs og Jesper Jensen i vores fold. Vi ser frem til at vækste sammen, ligesom vi har forventninger om væsentlige yderligere initiativer i 2016. Vi venter os meget af denne konsolidering af branchen – der vil skabe unikke muligheder for selskabets kunder” siger Peter Ryttergaard, Partner i CataCap.

One-stop shop for kunderne
Det nye GSV, der udlejer maskiner og materiel til byggefirmaer, entreprenører, samt offentlige og industrielle kunder, har ca. 350 ansatte og et landsdækkende depotnetværk. Selskabet får markedets bredeste produktportefølje, der bl.a. tæller lifte, platforme, stilladser, pavilloner og skurmateriel samt bygge- og anlægsmateriel, der bruges til at løse anlægs-, jord- og byggeopgaver. Efter købet af Bramsnæs, tilbydes der nu i endnu højere grad materiel med fører, som efterspørges i stort omfang.

”GSV er på en spændende vækstrejse, og er allerede nu en one-stop shop for kunderne. Jeg ser frem til at kunne tilbyde vores kunder et bedre og bredere produktsortiment og et endnu højere serviceniveau sammen med Bramsnæs, ” fortæller Dan Protin, CEO og medejer af GSV.

Danica og Access Capital Partners er begge investorer i CataCaps første fond, der afsluttede fundraising i september 2014 og administrerer 1,1 mia. kr..

For yderligere information kontakt venligst:

 

CATACAP

Peter Ryttergaard, Partner
+45 71 99 19 03
pry@catacap.dk

 

GSV

Dan Protin, CEO
+45 24 23 27 62
dan@gsv.dk

 

Bramsnæs

Jesper Jensen
+45 21 69 08 42
jesper@bemaskiner.dk