CataCap udvider organisationen yderligere

24. april - 2013

Frederik Oliver Busch tiltræder en stilling som Associate den 1. maj 2013, og Bertil Kristensen Jessen og Andreas Horwitz er primo april tiltrådt som Analysts.

Frederik har siden november 2012 været tilknyttet CataCap som Analyst. Frederik vil indgå i CataCaps projektteam med fokus på deltagelse i forretningsudviklingsprojekter i porteføljeselskaberne i CataCap samt udarbejdelse af markeds- og virksomhedsanalyser, værdiansættelse mv. i forbindelse med CataCaps investeringsaktiviteter.

Fra 2008 til 2010 var Frederik Junior Analyst i Structured Finance afdelingen hos HSH Nordbank, hvor han blandt andet arbejdede med finansiering af kapitalfondes køb af virksomheder. Derudover har Frederik gennem flere år undervist i mikro– og markoøkonomi på Københavns Universitet og CBS.
Frederik har en B.Sc. i Økonomi fra Københavns Universitet og afslutter i juni 2013 en M.Sc. in Finance ved Bocconi University i Milano, Italien.

Bertil vil primært beskæftige sig med assistance ved værdiansættelser og andet analysearbejde.
Fra 2011 til 2012 arbejdede Bertil hos Novo Nordisk Corporate Financial Planning. I 2009- 2010 var han Key Account Manager på Dagbladet Børsen og før dette B2B Account Manager for en række analyseværktøjer udbudt af Børsen.
Bertil er ved at færdigøre sin B.Sc. i Economics and Business Administration fra Copenhagen Business School og fortsætter på Master-programmet ved CBS.

Andreas vil primært beskæftige sig med assistance ved værdiansættelser og andet analysearbejde.
I perioden 2011-2012 arbejdede Andreas som konsulent for Human Interact, og fra 2009 til 2010 var Andreas i Den Kongelige Livgarde samt på Sergent Skole.
Andreas afslutter til sommer sin B.Sc. i Economics and Business Administration fra Copenhagen Business School og fortsætter på Master-programmet ved CBS.

Download meddelelse