CataCap indgår partnerskab med Nordens største nattelivskoncern

14. marts - 2018

Kapitalfonden CataCap indgår partnerskab med Nordens største nattelivskoncern REKOM, der ejer og driver 77 barer og natklubber i Danmark, Norge og Finland. CataCap bliver majoritetsaktionær i koncernen, der forventer en omsætning omkring 500 mio. kr. og en driftsindtjening lige under 100 mio. kr. i indeværende regnskabsår. Sammen med koncernens nuværende ejere og ledelse skal CataCap styrke organisationen og gøre den klar til yderligere international ekspansion.

CataCap har købt over halvdelen af nattelivskoncernen REKOM, der ejer og driver en lang række barkoncepter i Norden. Koncernen, der blev stiftet i 2007, har i dag over 2500 ansatte og driver sine 77 forretninger fra seks administrative kontorer.
”CataCap har haft REKOM i kikkerten i et stykke tid. De har udviklet en særdeles professionel og konkurrencedygtig driftsplatform. Og de har gang på gang bevist, at denne kan rulles ud på nye markeder med stor succes. Vi ser frem til at forløse det kæmpe vækstpotentiale, der fortsat ligger i koncernen, i tæt partnerskab med ledelsen og medarbejderne,” siger Vilhelm Hahn-Petersen, partner i CataCap, og fortsætter:

”Vi kommer til at bygge videre på REKOMs succesfulde platform. Vi vil blandt andet se på, hvordan vi styrker organisationen, så REKOM har de optimale forudsætninger for at ekspandere og indtage nye markeder både inden og uden for Norden.”

Det er den niende investering for den snart seks år gamle kapitalfond CataCap, der fokuserer på at katalysere niveauskift i mindre og mellemstore danske virksomheder med højt vækst- og udviklingspotentiale.

Planer om fortsat ekspansion

Adam Falbert, der er CEO i REKOM, og koncernens øvrige ledelse fortsætter og forbliver aktionærer. Derudover har ledelsen og CataCap i fællesskab valgt at give mulighed for, at en række nøglemedarbejdere også kan indtræde som aktionærer i forbindelse med handlen.

”Der har været fuld fart på siden 2007. Inden for det seneste år alene har vi tilføjet 30 barer til porteføljen, og vi har en klar ambition om at accelerere væksten yderligere. Derfor har vi været på udkig efter en partner, der kan understøtte os på både det finansielle og organisatoriske plan. Og den partner har vi fundet i CataCap,” fortæller Adam Falbert, CEO og stifter af REKOM.

CataCap har været bistået af Accura, EY og EY Box som henholdsvis juridisk, finansiel og kommerciel rådgiver.

REKOM er blevet rådgivet af Deloitte Corporate Finance og DLA Piper.

For yderligere information kontakt venligst:

CATACAP

Vilhelm Hahn-Petersen, Partner
Tel.: +45 26 32 64 20
E-mail: vhp@catacap.dk

REKOM

Adam Falbert, CEO
Tel.: +45 28 15 65 65
E-mail: adam@rekom.dk

 

Om CataCap

CataCap investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder, som har markant udviklingspotentiale og en nyskabende forretningsmodel med langsigtet eksistensberettigelse.
Idégrundlaget er at katalysere holdbare niveauskift gennem en systematisk og konsekvent tilgang til styrkelse af forretningsudvikling, operationelle processer og ledelses-kompetencer i et aktivt samspil med en række strategiske partnere og virksomhedernes ledelse og medarbejdere.
CataCap opererer med en udvidet organisation, hvor Fondens egne folk suppleres med Operating Partners, faste Udviklingspartnere og Sector Advisors, hvorfra de enkelte teams omkring hver ny investering rekrutteres.
CataCap er en aktiv og engageret ejer. Den systematiske hands-on tilgang til udvikling af fondens virksomheder har til formål at øge både hastigheden og holdbarheden af virksomhedernes niveauskift og dermed skabe langsigtet værdi for alle stakeholders – og et stabilt merafkast til investorerne.

www.catacap.dk

Om REKOM

REKOM er Nordens største nattelivskoncern, etableret i 2007. Koncernen ejer og driver 77 venues fordelt rundt om i hele Danmark samt i Norge og Finland.
Stederne spænder fra afterski- og cocktailbarer til festbodegaer og hippe natklubber, og der er tale om både enkeltstående koncepter med eget særpræg og populære kædekoncepter.
REKOM beskæftiger omkring 2500 medarbejdere og har årligt mere end fem millioner besøgende gæster.

www.rekomgroup.com