CataCap investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder

CataCap investerer i virksomheder med en omsætning i intervallet DKK 100 mio. – 600 mio.

Mange mindre og mellemstore virksomheder SMV segmentet har i dag kun begrænset adgang til kapital til investering i vækst og øget produktivitet, og mange efterspørger sparring udefra.

For CataCap er SMV-segmentet særligt interessant, fordi mange af disse virksomheder rummer et uforløst potentiale. Samtidig er der blandt de mindre og mellemstore virksomheder generelt en stor interesse for at indgå partnerskaber, som kan booste deres udvikling og værdi.

investeringsfokusCataCap fokuserer på virksomheder med:

 • En nyskabende forretningsmodel med langsigtet eksistensberettigelse
 • Et underliggende potentiale for, at CataCap kan katalysere niveauskift i omsætning og indtjening
 • Behov for tilførsel af kapital og komplementære ledelses- og operationelle ressourcer til at realisere udviklingspotentialet
 • En ledelse med evner og motivation til at drive udviklingen og som deler CataCaps ambitiøse mål om værdiskabelseØvrige


Investeringskriterier:

 • Vi investerer gerne i partnerskab med eksisterende ejere
 • Ledelsen i virksomheden investerer sammen med CataCap
 • Vi er majoritetsinvestor

Porteføljeselskaber

CASA

 • CASA er én af Danmarks førende udviklings- og entreprenørselskaber med aktiviteter over hele landet. Virksomheden udvikler, opfører og renoverer boliger, erhvervsejendomme og offentlige byggerier og er desuden deltager i en række danske OPP-projekter.

  CASA differentierer sig fra andre førende spillere igennem en kombination af stærke udviklings- og byggekompetencer der tillader selskabet at levere kreative projekter og løfte komplicerede opgaver for bygherren.

  Med en årlig omsætning på over kr. 1 mia. og mere end 90 medarbejdere er CASA en foretrukken samarbejdspartner for en række professionelle bygherrer, herunder danske og udenlandske ejendomsselskaber, pensionskasser, kapitalfonde og almene boligselskaber.

 • Hovedtal 2015
  Omsætning DKK 1098m
  EBITDA DKK 67m
  Medarbejdere 80
  Bestyrelse (Under etablering)
  Direktion Michael Mortensen (CEO)
  CataCap’s investering
  Ejerskab 60%
  Investeringsår 2016
  Ansvarlig partner Vilhelm Hahn-Petersen
  Hent 2015 årsrapport
  Læs mere på www.casa-as.dk

SkyBrands A/S

 • SkyBrands er den førende leverandør af home-tekstiler med licenseret print i Norden og i centrale europæiske lande. Selskabet ejer licenser til at producere og sælge brands som Universal, Warner, Disney, Versace, Ferrari samt en række større fodboldklubber til detailforhandlere. Kerneområdet er home-tekstiler, mens apparel-produkter udgør en mindre del af forretningen.

  Siden stiftelsen af SkyBrands i 2008 har selskabet, med hovedsæde i Vejle, oplevet markant vækst. Produktionen er outsourcet og varer leveres direkte til detailforhandlere.

 • Hovedtal 2015
  Omsætning DKK 177m
  EBITDA DKK 39m
  Medarbejdere 27
  Bestyrelse Jens Hahn-Petersen (Formand),
  Hans Nielsen,
  Vilhelm Hahn-Petersen,
  Stig Løkke Pedersen
  Direktion Jan Kølbek (CEO)
  CataCaps investering
  Ejerskab 59%
  Investeringsår 2015
  Ansvarlig partner Jens Hahn-Petersen
  Hent 2015 årsrapport
  Læs mere på www.skybrands.net

GSV Materieludlejning

 • GSV er Danmarks førende udlejer af maskiner og materiel til entreprenører og byggefirmaer samt offentlige og industrielle kunder. Selskabet har ansatte på tværs af et landsdækkende depotnetværk og tilbyder markedets bredeste produktportefølje, der bl.a. tæller lifte, platforme, stilladser, pavilloner og skurmateriel samt bygge- og anlægsmateriel.

  GSV er en one-stop shop for kunderne og fokuserer på at levere det højeste service niveau og de mest innovative produktløsninger.

 • Hovedtal 2015
  Omsætning DKK 639m
  EBITDA DKK 190m
  Medarbejdere 258
  Bestyrelse Carsten Knudsen (Formand)
  Peter Ryttergaard
  Vilhelm Hahn-Petersen
  Dan Protin
  Jens Nyhus
  CEO Dan Protin
  CataCaps investering
  Ejerskab 39% (91% af stemmerne)
  Investeringsår 2014
  Ansvarlig partner Peter Ryttergaard
  Hent 2015 årsrapport
  Læs mere på www.gsv.dk og www.pitzner.dk

Lyngsoe Systems

 • Lyngsoe Systems er en af verdens førende udviklere og systemintegratorer af automatiserings- og logistikløsninger til biblioteker, postvæsener, produktions- og distributionsfirmaer samt lufthavne og flyselskaber. Selskabet har designet, installeret og vedligeholdt styrings-, kvalitetsmålings- og track-and-tracesystemer i mere end 30 år og er førende inden for RFID teknologi (Radio Frequency IDentification).

  Med over 3200 systemer implementeret i over 60 lande over hele verden har Lyngsoe Systems omfattende erfaring i kundeprocesser, systemdesign, softwareudvikling, installation, service og vedligehold, projektledelse og konsulentydelser i forbindelse med regionale og globale implementeringer.

 • Hovedtal 2015
  Omsætning DKK 251m
  EBITDA norm. DKK 23m
  Medarbejdere 180
  Bestyrelse Jørgen Bardenfleth (Formand),
  Rasmus Lokvig,
  Vilhelm Hahn-Petersen,
  Jesper Jarlbæk,
  Carsten Knudsen,
  Finn Mathiassen
  CEO Villads Thomsen
  CataCaps investering
  Ejerskab 74%
  Investeringsår 2014
  Ansvarlig partner Vilhelm Hahn-Petersen
  Hent 2015 årsrapport
  Læs mere på www.lyngsoesystems.com

Handicap-Befordring

 • Handicap-Befordring er den førende aktør i Danmark inden for befordring af borgere med særlige behov, herunder handicappede, ældre og skoleelever. Selskabet driver en moderne flåde på 235 busser, som er tilpasset og optimeret til brugernes behov. Handicap-Befordring, som blev stiftet i 1981, opererer på lange kontrakter med kommunerne og trafikselskaberne, primært i hovedstadsområdet samt i mindre omfang resten af Sjælland.

  Med mere end 30 års erfaring i branchen fokuserer Handicap-Befordring på at sikre de daglige brugere en tryg og personlig service, samtidig med at selskabet tilbyder en effektiv og punktlig afvikling af kommunernes og trafikselskabernes behov for specialtransportydelser.

 • Hovedtal 2015
  Omsætning DKK 189m
  EBITDA DKK 14m
  Medarbejdere 338
  Bestyrelse Sonny Nielsen (Formand),
  Jens Hahn-Petersen,
  Peter Ryttergaard,
  Andreas Christensen
  CEO Jacob Krogsgaard
  CataCaps investering
  Ejerskab 87%
  Investeringsår 2014
  Ansvarlig partner Jens Hahn-Petersen
  Hent 2015 årsrapport
  Læs mere på www.handicap-befordring.dk

Mobylife

 • Mobylife er Nordens førende leverandør af reparation og service af mobiltelefoner og tablets med aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Reparationsvolumen genereres af kontrakter med teleoperatører og retailere og reparationer udføres på licens fra producenterne. I tillæg til kerneydelserne indenfor reparation tilbyder selskabet relaterede services, herunder Mobile Device Management løsninger.

  Efter en årrække med kraftig vækst i Danmark og Sverige blev Telecare i foråret 2014 lagt sammen med de to største konkurrenter i Norge og Finland, Deltaservice og Optima, hvorved det nordiske marked blev konsolideret under navnet Mobylife. Selskabets pan-nordiske platform og store reperationsvolumen sikrer et højt serviceniveau og konkurrencedygtige turnaround tider.

 • Hovedtal 2015
  Omsætning DKK 615m
  EBITDA DKK 45m
  Medarbejdere 376
  Bestyrelse Mads Middelboe (Formand),
  Vilhelm Hahn-Petersen,
  Peter Ryttergaard,
  Jacob Thygesen
  CEO Jakob H. Kraglund
  CataCaps investering
  Ejerskab 83%
  Investeringsår 2013
  Ansvarlig partner Vilhelm Hahn-Petersen
  Hent 2015 årsrapport
  Læs mere på www.mobylife.dk